Autokoulu Ajo-Opet tekee oppimisesta helppoa ja turvallista

Autokoulu Ajo-Opet tekee ajo-opettelusta sujuvaa. Tunneillamme pystyt nauttimaan ajotunneista turvallisesti, vaikka sinulla olisikin hieman taipumusta jännittää. Leppoisat opettajamme ovat saaneet runsaasti myönteistä palautetta, minkä ansiosta suurin osa oppilaistamme tuleekin autokouluumme juuri kavereiden suositusten perusteella.

Yrityksenä olemme varsin pieni, mutta erittäin osaava autokoulu. Pystymme palvelemaan kutakin oppilastamme yksilöllisesti ja joustavasti. Olemme nähneet työssämme vuosien mittaan kaiken tasoisia ja ikäisiä kuskikokelaita, joten emme suinkaan hermostu oppilaisiimme.

Tehokkaan opetuskaluston lisäksi autokoulu Ajo-Opet käyttää alan uusimpia opetusmateriaaleja. Voit suorittaa teoriatunnit virtuaalisesti kotoasi käsin ja nopealla aikataululla.

Haluamme olla Varsinais-Suomen paras autokoulu - ota yhteyttä!

Olemme vuosien aikana saaneet läjäpäin positiivista palautetta entisiltä oppilailtamme, joista olemme kouluttaneet turvallisia kuljettajia vastaamaan nykyajan autoliikennettä. Haluamme jatkossakin olla jatkossakin paras autokoulu, minkä asiakkaat muistavat vielä vuosien päästäkin.

Kun tarvitset kattavaa ja monipuolista ajo-opetusta, on autokoulu Ajo-Opet oikea valinta. Ilmoittaudu Raision kursseillemme tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu autokoulumme mukaviin opettajiin!

Seija JormanainenSeija Jormanainen

Liikenneopettaja / B-opetus

Seijalla on useiden vuosien kokemus ajo-opettajan töistä ja myös linja-autoliikenteestä. Seija hoitaa autokoulun teoriatunnit Raisiossa tiistaisin ja tarjoaa ajo-opetusta muina päivinä.

044 540 1638

suomenkielinen opetus ruotsinkielinen opetus englanninkielinen opetus


Jasmine SkönTaina Soini

Opi turvalliseksi kuljettajaksi ja aja elämäsi ehkä tärkein lisenssi. Ennakoivan ajon kouluttaja, käytössäsi tyylikäs, näppärä ja kätevä Ford Eco Sport St-Line 2018.

tesoini@gmail.com

040 555 0955

suomenkielinen opetus 


Marie-Sofie PeltonenMari-Sofie Peltonen

Liikenneopettaja / B -opetus

Mari on rento ja ammattitaitoinen opettaja, jonka opetuksessa et koskaan joudu hermoilemaan.

040 772 2677

suomenkielinen opetus 


Suosittele meitä