Ajo-opetuslupa kotona korttinsa suorittaville Varsinais-Suomi

Katso opetusvaihtoehdot
opetuslupa

Autokoulu Ajo-Opet tarjoaa työkalut ajokortin suorittamiseen myös kotioloissa. Kaikilla on oma tapansa oppia, joten haluamme auttaa asiakkaitamme suorittamaan opetuksen ajo-opetusluvalla ilman autokoulun väliintuloa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää ajo-opetusluvan hankkimisesta sekä tarvittavista toimenpiteistä.

Kuinka ajo-opetuslupa hankitaan?

Ennen varsinaisen ajo-opetuksen aloittamista on halukkaan ajo-opettajan hoidettava viranomaisasiat kuntoon. Opettajan on haettava opetuslupa ensin Traficomilta, jotta opetus voidaan aloittaa. Me avustamme tarvittaessa viranomaisasioiden hoidossa, jos sinulla on jotain kysyttävää. 


Kun opettaja on saanut ajo-opetusluvan, on tulevan opetuslupaoppilaan suoritettava Traficomin määräämät pakolliset EAS/RTK-koulutukset, joita on edessä 1–2 kpl. Koulutusten määrä riippuu aiemmin suoritetuista koulutuksista, suoritettavan ajokortin luokasta sekä aiemmista ajokorteista. 

Koulutukset

Jos ei mopokorttia tai kevarikorttia

EAS koulutus 4 h teoriaa ja oppimisympäristön käyttö= voitte aloittaa teoriatuntien suorittamisen jälkeen ajotunnit, todistus mukaan ajotunneille.

Ennen ajokoetta suoritetaan RTK-kurssi 4 h teoriaa, 2 h liikenteessä, liukasrata ja pimeäajo.


Nämä koulutukset on järjestettävissä helposti kauttamme, kunhan muistat ottaa meihin hyvissä ajoin yhteyttä. Ajo-Opet on aina valmiina auttamaan sinua.

Kysy lisää riskientunnistamiskoulutuksesta

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.