Ajo-opetuslupa kotona korttinsa suorittaville Raisiossa

Katso opetusvaihtoehdot
opetuslupa

Autokoulu Ajo-Opet tarjoaa työkalut ajokortin suorittamiseen myös kotioloissa. Kaikilla on oma tapansa oppia, joten haluamme auttaa asiakkaitamme suorittamaan opetuksen ajo-opetusluvalla ilman autokoulun väliintuloa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää ajo-opetusluvan hankkimisesta sekä tarvittavista toimenpiteistä.

Kuinka ajo-opetuslupa hankitaan?

Ennen varsinaisen ajo-opetuksen aloittamista on halukkaan ajo-opettajan hoidettava viranomaisasiat kuntoon. Opettajan on haettava opetuslupa ensin Traficomilta, jotta opetus voidaan aloittaa. Me avustamme tarvittaessa viranomaisasioiden hoidossa, jos sinulla on jotain kysyttävää. 


Kun opettaja on saanut ajo-opetusluvan, on tulevan opetuslupaoppilaan suoritettava Traficomin määräämät pakolliset EAS/RTK-koulutukset, joita on edessä 1–2 kpl. Koulutusten määrä riippuu aiemmin suoritetuista koulutuksista, suoritettavan ajokortin luokasta sekä aiemmista ajokorteista. Vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa varsinainen ajo-opetus.

Koulutukset

Jo aiemmin käsitellyn riskientunnistamiskoulutuksen (RTK) lisäksi oppilaan on suoritettava turvallisuuskoulutus (EAS), joka sisältyy normaaliin ajokortin suorittamiseen. Koulutus kuuluu kaikkiin ajokorttiluokkiin, ja se sisältää 4 teoriatuntia ensimmäistä ajokorttia suorittaville. EAS on suoritettava ennen ajo-opetuksen aloittamista. 


Nämä koulutukset on järjestettävissä helposti kauttamme, kunhan muistat ottaa meihin hyvissä ajoin yhteyttä. Ajo-Opet on aina valmiina auttamaan sinua.

Kysy lisää riskientunnistamiskoulutuksesta

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *