B-henkilöautoajokortti kätevästi Ajo-Opeilta Raisiossa

Katso opetusvaihtoehdot
henkilöautokortti

Oletko hankkimassa B-ajokorttia henkilöautoa varten? Autokoulu Ajo-Opet antaa siihen avaimet! Tarjoamme kaikki tarvittavat koulutukset ja luvat yhdessä paketissa, jotta pääset turvallisesti liikenteeseen mahdollisimman pian. Autokoulumme sijaitsee Raisiossa, mutta meille tulee asiakkaita esimerkiksi Naantalista, Turusta, Maskusta, Nousiaisista, Mynämäeltä ja Rymättylän alueelta. Tervetuloa ajamaan kanssamme!

B-ajokortti on helposti hankittu

Henkilöautokortti on helppo hankkia ammattilaisilta. Ajo-Opet tarjoaa henkilöautokorttiin liittyvät koulutukset, palvelut ja luvat yhdessä helpossa paketissa ystävällisellä ja henkilökohtaisella palvelulla. Yhteistyössä Traficomin palveluntuottajan Ajovarman kanssa hoidamme kaikki lupa-asiat kuntoon puolestasi. Pyrimme tekemään helpoksi sinulle  ajaa ajokortti!


Tarjoamme henkilöautokurssit kokonaishintaan 1 150 €.

Ajokortin hintaan sisältyvät

  • 10 t ajo-opetusta liikenteessä autolla.
  • 4 t teoriaopetusta (Turvallisuuskoulutus, EAS 1–4), ellei sinulla ole jo ennestään mopokorttia. 
  • RTK-kurssi, eli 4 h RTK teoriaa, 2 h ajoa ja liukasrata ja pimeä simulaattori.
  • WEB-auto-ohjelmiston käyttö: sähköinen oppimisympäristö (kirja, harjoitukset, tasokokeet) ja teoriakokeen harjoitteluohjelma. Ohjelmiston avulla on helppo oppia teoria ja suorittaa teoriakoe.
  • Henkilöauton käyttäminen 1. tutkintoajossa.

Lupaamme lisäksi hoitaa tarvittavat lupa-asiakirjat Traficomille puolestasi. Teoriakokeet pyritään suorittamaan ajotuntien lomassa. Aikataulut on yleensä helppo saada soviteltua haluamallasi tavalla, kunhan ajotunneista sovitaan hyvissä ajoin etukäteen. Ota yhteyttä, niin sovitaan ajotuntien aloittamisesta – missä ja milloin haluat.

Pimeänajo suoritetaan autosimulaattorilla valvotuissa olosuhteissa. Jos olet jo suorittanut pimeäajon muualla, on siitä toimitettava meille todistus. Ajokorttiin kuuluu lisäksi riskien tunnistamiskurssi (RTK).

Mitä muuta ajokorttiin kuuluu?

B-ajokorttiin liittyvä koulutus ajokoulutuksesta teoriatunteihin ja riskien tunnistamiskurssiin (RTK) kuuluvat kaikki yhteen pakettiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pakettiin ei kuulu ajokorttiin tarvittavaa passikuvaa eikä mahdollisia lisäajoja tai kokeiden uusintoja. Jos joudut uusimaan ajokokeesi, kouluauton vuokraus veloitetaan erikseen. Tutustu B-ajokortin ja lisäpalveluiden hinnastoon niille kuuluvalla sivulla.

Ajokoulutuksen hinnat

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *