Riskientunnistamiskoulutus ajokortillisille Raisiossa

Katso opetusvaihtoehdot
Riskientunnistamiskoulutus kortillisille

Turvallisuus ennen kaikkea! Riskientunnistamiskoulutus (RTK) on saatavilla Ajo-Opeilta erillisenä koulutuksena Raisiossa myös niille, joilla on ajokortti jo ennestään. Koulutuksen suorittaminen on helppo sopia kanssamme joustavasti, ja ohjastamme sinut kohti turvallista ajo-opetusta sekä viranomaisasioiden hoitamista. Kysy meiltä lisää!

RTK erillisenä kurssina

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) on suoritettavissa myös erillisenä koulutuksena jo ajokorttinsa hankkineille. Joissakin tapauksissa kuljettajan on käytävä suorittamassa RTK ajokortin hankinnan jälkeen, jos sitä ei ole jostain syystä suoritettu osana ajokortin hankintaa. Tämä koulutus on helppo suorittaa yhdessä muiden ajo-oppilaiden kanssa ilman sen suurempia ongelmia. 


Jos olet saanut henkilöautokortin (B) ennen 1.7.2018 ja harjoittelu sekä syventävä koulutus ovat jääneet suorittamatta, on sinun käytävä riskientunnistamiskoulutus viimeistään kahden vuoden sisällä ajokortin myöntämispäivämäärästä. Tämä kannattaa muistaa ajokorttia hankittaessa. Tutustu RTK:n sisältöön ja etenemiseen sen omalla sivulla.

RTK-koulutus

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *